ISOLATIE VAN GEBOUWEN

Wij nodigen u uit om kennis te maken met ons aanbod op gebied van isolatie van woningen, huizen, flatgebouwen en meer. Dit is een belangrijke kwestie omdat isolatie het comfort van de bewoners en de onderhoudskosten van het gebouw aantast. In ons aanbod vindt u verschillende soorten isolatie en diensten die warmteverlies helpen te minimaliseren en de energie-efficiëntie van gebouwen verhogen.

Thermische isolatie is een van de belangrijkste elementen van elk gebouw. De warmteoverdrachtscoëfficiënt (U) bepaalt hoeveel warmte er ontsnapt via de muren, het dak en de ramen. Hoe lager deze factor is, hoe effectiever de isolatie is. 

 We bieden verschillende soorten thermische isolatie aan, waaronder:

 1.Isolatie met minerale wol - het is een van de meest populaire soorten isolatie (binnen) die effectief beschermt tegen warmteverlies. Minerale wol is eenvoudig te plaatsen, heeft een goede geluidsisolatie en is brandwerend.

 2. Isolatie van piepschuim - piepschuim is licht, gemakkelijk te verwerken en heeft zeer goede thermische isolatievermogen, waardoor het ideaal is voor buiten gebruik. Er zijn verschillende diktes en soorten piepschuim beschikbaar, afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant.

 3. Voor klanten met ongebruikelijke behoeften bieden wij isolerende verf aan, waarvan de dunne laag dezelfde eigenschappen biedt als een dikke laag piepschuim of minerale wol. Daarnaast beschermt deze methode tegen vocht, corrosie, schadelijke weersomstandigheden en Uv-straling. Het kan gebruikt worden op bijna alle oppervlakken (hout, metaal, gips, afwerklagen, daken, enz.) zowel binnen als buiten (Link naar de opname) 

 Alle soorten isolatie hebben voor- en nadelen, derhalve met elk project bieden wij een afzonderlijke en individuele oplossing. De voordelen van het isoleren van gebouwen zijn talrijk. Met thermische isolatie kunt u een constante temperatuur in uw huis behouden wat zich vertaalt in lagere kosten voor verwarming en airconditioning. Akoestische isolatie vermindert het geluid van buitenaf en verbetert het akoestisch comfort in het gebouw.

 Dankzij onze dienstverlening en het gebruik van de nieuwste technologieën en materialen krijgt onze klant de garantie dat de isolatie op een professionele manier wordt aangebracht, waarmee het beste resultaat wordt behaald. Ons team bestaat uit ervaren specialisten die niet alleen de kennis, maar ook de kunde hebben om isolatiewerken op het hoogste niveau uit te voeren. We geven om de kwaliteit van de materialen die we gebruiken tijdens isolatie, waardoor wij langetermijneffecten kunnen garanderen.

 Het aanbod van ons bedrijf is gericht aan mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare aannemer die hun behoeften en eisen op een individuele manier behandelt. We werken samen met klanten in elke fase van het project, van advies tot plaatsen van isolatie. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particuliere klanten als bedrijven.

 Isolatie is een investering die zich op termijn terugbetaalt. Hierdoor kunt u veel geld besparen op verwarmings- en airconditioningkosten. Bovendien verbetert een goede thermische en akoestische isolatie de levenskwaliteit van de bewoners, wat vooral bij woongebouwen van groot belang is.

 Neem gerust contact met ons op voor gedetailleerde informatie over onze diensten en prijslijst - ons team beantwoordt graag al uw vragen. We zijn ervan overtuigd dat ons aanbod zal voldoen aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten.

 Wij bieden thermische en akoestische isolatie voor huizen, woningen en flatgebouwen. Ons aanbod omvat verschillende soorten isolatie en diensten die warmteverlies helpen minimaliseren en de energie-efficiëntie van gebouwen verhogen. We bieden ook isolerende verven die beschermen tegen vocht, corrosie en UV-straling. Wij bieden hulp in elke fase van het project van a tot z. Neem contact met ons op en wij zullen u gedetailleerde informatie verstrekken en een individuele offerte opstellen.